Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
WK Rotterdam in 89 foto’s van Didier Vandenbosch
Rotterdam Worldchampionship triatlon (foto: Didier Vandenbosch)
Belgium3Team

WK Rotterdam in 89 foto’s van Didier Vandenbosch

Vorig jaar kon u tijdens het WK Xterra in Maui al genieten van leuke foto’s van Didier Vandenbosch. Op het WK in Rotterdam kwam de atleet van BIN Nato niet sportief in actie, reden genoeg voor ons om hem voor 3athlon.be naar Nederland te sturen. Hij kwam terug met een mooie fotoreportage, zowel van de profs als van de age groupers op de kwartafstand. Mocht je foto’s willen gebruiken uit deze galerij, graag dan copyright van 3athlon.be/Didier Vandenbosch gebruiken aub… Geniet nog eens mee van een geweldige Belgische triatlonervaring tijdens het WK…

« of 4 »