Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
WK Ironman live op Redbull TV
Hawaii

WK Ironman live op Redbull TV

Goed nieuws voor iedereen die niet naar Kona kan afreizen en die de niet altijd even sterke live coverage op Ironman.com niet kon pruimen. Dit jaar gaat Ironman een partnership aan met Redbull (sponsor van onder andere Sebastian Kienle en onze Marten Van Riel) waardoor het WK Ironman live te zien zal zijn op Redbull TV. Met onder andere Greg Welch en Michael Lovato als presentatoren zal het concept van de eerdere live coverage deels behouden blijven, maar er zullen ook 4 exclusieve live feeds van een halfuur komen van Redbull TV op bepaalde stukken van het parcours.

Ook de documentaire ‘Quest for Kona’ met tien afleveringen over internationale age groupers en hun weg naar Kona wordt vanaf oktober via Red Bull TV uitgezonden. Maar op 14 oktober kunnen internationale kijkers dus afstemmen voor een reportage van 9 uur op Red Bull TV. Hopelijk dit jaar met veel meer beelden van de actie zelf en met meer atleten in beeld.

Ook in Sportoase Leuven zal op 14 oktober afgestemd worden op Red Bull TV, naast de live-verslaggeving van 3athlon.be ter plaatse, en de athlete tracker. Dit is de link naar Red Bull TV.

Banner_660x160px_WK_triathlon_v1