Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Inschrijvingen open voor BK Beermile
Nieuws

Inschrijvingen open voor BK Beermile

Beermile 2015

Op vrijdag 10 november 2017 krijgen we op de atletiekpiste van het Sportkot in Leuven alweer een bonte verzameling atleten die hun seizoen op ludieke wijze afsluiten. Het BK Beermile belooft meer dan ooit een geweldige strijd te gaan worden. In deze zesde editie wil Ruben Geys zijn titel verlengen, wil Peter Denteneer nog eens kampioen worden en wil recordhouder Lukas Bosmans er nog eens vol voor gaan. Bovendien brengt Victor Campenaerts een paar van zijn wielervrienden mee. Aarzel dus niet en schrijf nu in…

Het concept van het BK Beermile blijft hetzelfde. Vier keer een blikje Jupiler (33cl) drinken en vier keer een ronde van 400 meter afleggen op de piste. Dat is goed voor 1600 meter in totaal of een Engelse mijl. Nadien volgt een weergaloze afterparty. Ook dit jaar zetten 3athlon.be en Sportoase opnieuw de schouders mee onder de organisatie van het team van Geert, Max, Robrecht, Peter en Gert-Jan. Inschrijvingsgeld blijft 15 euro, inclusief de vier biertjes! Voor de vrouwen is er de cava-mile, waarin het bier door glaasjes cava wordt vervangen. Maar als er genoeg interesse is voor een vrouwen-beermile reeks, dan kan het wel eens dubbel zo leuk worden. Hanne De Vet is alvast fan…

Wie wordt de beste tijdrijder op de atletiekpiste?

Bij de mannen krijgen we sowieso de driestrijd tussen Ruben Geys, Peter Denteneer en Lukas Bosmans. Ook de voltallige Jogging Club Herent heeft zijn deelname bevestigd, is het niet zo Pieter Heemeryck? Victor Campenaerts strikte al een paar profwielrenners die de strijd willen aangaan met de triatleten. Ook Stenn Goetstouwers heeft zich al gemeld. We zijn zeer benieuwd of zijn maatje Marten Van Riel mee aan de start komt… En de komende dagen proberen we in Hawaii nog wat toppers te strikken.

Alle verdere info vind je op de facebookpagina van de Belgian Beermile Bond

Hier gaat het naar de inschrijvingspagina.

Belgian Beermile bond