Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Foto’s van de Nations Parade
Team Belgium in Hawaii
Fotos

Foto’s van de Nations Parade

IM Hawaii Parade 2017Team Belgium Hawaii 2017

Wat een eer was het om dinsdag met zoveel landgenoten te mogen marcheren over Alii Drive. Het initiatief van Sportoase en 3athlon.be om samen met Bioracer de Belgen in blauwe Belgium Triathlon shirts te stoppen, werd blijkbaar goed gesmaakt. En wij willen graag alle landgenoten bedanken om zo massaal op te komen, om ook massaal de beeltenis van Kenneth Neyt op hun shirt te dragen. Trots zijn we op die Belgische triatlon beleving in Kona. Bedankt en geniet nog eens mee van de foto’s van onze fotograaf Didier Willemsens.

« of 2 »