Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Kalgirls in Hawaii: “Ons geheime wapen”
Hawaii

Kalgirls in Hawaii: “Ons geheime wapen”

 

IM Hawaii 2017 Kona D-2DSC_2216

Zelden zo’n vrolijk interview gedaan als met de drie Kalgirls die zaterdag het beste van zich geven in het WK Ironman in Hawaii. Stefanie Lefevre, Lore Vanclooster en Charlotte Verhaegen lijken ontspannen en helemaal klaar voor zaterdag. Het avontuur van de zes Leuvense meiden die zich klaarstoomden voor de Ironman in Kalmar leidde voor de helft van hen naar de andere kant van de wereld. En natuurlijk hebben ze het ook over die vierde Kalgirl, Jolien Lewyllie, die eerder hier in een interview voor haar Bart Aernouts koos, al vergeven ze het haar… Geniet mee van een dol interview met Stefanie, Lore en Charlotte én de bijhorende fotoshoot 🙂