Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Bart Aernouts “Nooit een goede dag gehad”
Hawaii

Bart Aernouts “Nooit een goede dag gehad”

Ook al klinkt een twaalfde plaats op het allerhoogste niveau tussen de absolute wereldtoppers als niet onaardig, toch was Bart Aernouts eerder ontgoocheld. Wij spraken de BMC-Etixx atleet vlak na de finish en hij gaf aan dat hij nooit een goed gevoel had. Het ging al snel mis in het zwemmen en na het fietsen twijfelde hij zelfs even om voort te zetten… Maar hij ging door en dat leverde hem midden in ons interview zelfs felicitaties op van nieuwe wereldkampioen Patrick Lange…

“Het was een lastige wedstrijd vandaag. Het was vandaag zo’n dag dat heel veel favorieten serieus teleurgesteld hebben. Ik had ook zeker geen topdag, eerder een flopdag. Ik had wel een goed gevoel bij de start, maar na 4 à 500 meter ben ik het kwijtgespeeld. Het groepje waar ik inzat, ging te traag. En ook het fietsen ging niet goed. Er was niet heel veel wind, maar het werd wel allemaal kapot gereden.”

Felicitaties van wereldkampioen in beeld

Let zeker ook even op na 1’05. Midden in ons interview komt wereldkampioen Patrick Lange even tussen om Bart te omhelzen en hem te feliciteren. “Hij is een indrukwekkende winnaar. Het is niet makkelijk om een jaar na een podiumplaats er weer te staan. Het is echt geen gemakkelijke wedstrijd. Dus moet je blij zijn met wat je er uit kan halen,” aldus Bart.