Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Goos tegen Deckers en Verstuyft en Heemeryck tegen Aernouts en Van Houtem
Nieuws

Goos tegen Deckers en Verstuyft en Heemeryck tegen Aernouts en Van Houtem

Challenge Sardinia (3)

Voor 33 Belgen zit het triatlonseizoen er nog niet op. In de Challenge van Sardinië, een triatlon over de halve afstand, start een mooi legertje landgenoten, met onder hen opvallend veel pro’s. Eén van die pro’s moeten we echter als halve Belg rekenen. Rodolphe Von Berg junior, Rudy voor de vrienden, heeft op de deelnemerslijst dan wel Belgium achter zijn naam staan, internationaal komt hij wel in competitie als Amerikaan. Maar wij kijken vooral uit naar de dubbelde driestrijd Sofie Goos vs Tine Deckers vs Katrien Verstuyft en Bart Aernouts vs Pieter Heemeryck vs Timothy Van Houtem. We volgen het me 3athlon.be op de voet zondag, mét Facebook live video-updates op onze facebookpagina.

Challenge Sardinia (7)

Voor Pieter Heemeryck en Sofie Goos zijn de belangen groot zondag. Zij kunnen alle twee met een topprestatie nog een goeie zaak doen voor de Challenge Family Ranking, waarin ze allebei uitzicht hebben op het podium. Nog bij de pro’s vinden we ook Michael Louys. Naast de pro’s zijn er dus ook een pak age groupers. Onder hen onder andere het triatlonkoppel Peter Laureyns en Isabelle De Wulf. Ook Leen Vanden Daelen doet een gooi naar eeuwige roem, net zoals Rodolphe Von Berg senior, die dus opnieuw in eenzelfde wedstrijd als zijn zoon start. De wedstrijd start zondag om 8 uur.

Mario en Mario

Onze huisfotograaf Mario Vanacker liep in Forte Village ondertussen al Mario Cipollini tegen het lijf én hij amuseerde zich in de wisselzone. Morgen brengen hij en Wendy live updates van de Challenge Sardinië op facebook.com/3athlon.be

Challenge Sardinia (1) Challenge Sardinia (2) Challenge Sardinia (4) Challenge Sardinia (5) Challenge Sardinia (6) Challenge Sardinia (9)