Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Campenaerts neemt het voor Van Riel op
Nieuws

Campenaerts neemt het voor Van Riel op

Marten Van Riel Miyazaki finish

Dinsdag werden de genomineerden bekendgemaakt voor Sportman/Sportvrouw Van Het Jaar. Onder hen triatleten Bart Aernouts en Tine Deckers, zoals je hier al kon lezen. Naast de reacties dat de nominatie van Bart en Tine absoluut verdiend was, stelden wel wat lezers zich de vraag waarom Marten Van Riel geen nominatie kreeg. Woensdag kreeg hij bijval van een atleet die wel genomineerd is: Victor Campenaerts. Die nam het in een tweet op voor Marten…

Victor Campenaerts

Campenaerts is zelf genomineerd, onder andere dankzij zijn Europese titel in het tijdrijden, al zal zijn sterke prestatie op het BK Beermile mogelijk ook meegespeeld hebben 🙂 Victor is zelf ex-triatleet en weet wat atleten als Marten ervoor moeten doen. Een nominatie was een mooie erkenning geweest voor Van Riel, want als we eerlijk zijn dan maken de triatleten dit jaar weinig kans op de trofee tegen topfavorieten Greg Van Avermaet en David Goffin. Die erkenning zal hij vrijdagavond ongetwijfeld wel krijgen op de Kampioenenparty huldiging door zijn supportersclub in Wuustwezel.

kampioenenparty Marten Van Riel

Victor was overigens niet de enige die er zo over dacht… Ook in de reacties op onze facebookpost lazen we dat Marten absoluut een nominatie verdiend had, zeker gezien die wereldbekerzege dit seizoen.