Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triatleten zwemmen voor goede doel – sluit je aan
Nieuws

Triatleten zwemmen voor goede doel – sluit je aan

Swim for life 2017

Tijdens de warmste week van Studio Brussel dragen ook de triatleten een stevig steentje bij. Tijdens de warmathons in de verschillende grote steden zien we altijd heel wat tri- en duatleten meelopen. Maar deze week worden er ook heel wat kilometers gezwommen voor het goede doel. Op 23 december kan je deelnemen aan de Swim For Life, een initiatief van het XCD-team, in het zwembad van Wervik. En 3kant Lovendegem zamelt tijdens de zwemtraining geld in voor de eerste kilometer en roept andere clubs op hetzelfde te doen.

In Wervik duiken ze op zaterdag 23 december om 7 uur ’s ochtends het zwembad Ter Leie in om er tot 19 uur ’s avonds continu baantjes te zwemmen. Dit gebeurt niet alleen door de atleten van het triatlonteam XCD maar ook door sympathisanten voor het JoVo fonds van de Mucovereniging. Op de Swim For Life pagina vind je alle info over dit initiatief.

10 euro voor 1ste km bij 3kant zwemtraining

Triatlonclub 3kant Lovendegem neelt het initiatief om haar zwemtraining, ook op zaterdag 23/12, in Ertvelde in het teken te plaatsen van de warmste week van Stu Bru. Ook bij hen wordt het “Swimming For Life”. Bij de wekelijkse zwemtraining hebben de mannen van keizer Karel Blondeel besloten om de eerste kilometer te zwemmen voor een goed doel aan 10 euro. “We beseffen dat we daarmee slechts een kleine bijdrage kunnen leveren voor het goede doel, maar als we andere clubs zo ver krijgen om ons initiatief te volgen tijdens hun eigen zwemtraining, dan kunnen we als triatlonsport toch samen een mooi bedrag bij elkaar zwemmen. Dus kies als club je eigen goede doel en zamel per eerste kilometer van je zwemtraining deze week dan de 10 euro in. Hopelijk pikken veel andere clubs dit mee op,” aldus Yvon Verkoyen van 3kant.