Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Mario’s Momenten… 9: Even goeiendag zeggen
Nieuws

Mario’s Momenten… 9: Even goeiendag zeggen

Foto2

Onze huisfotograaf Mario Vanacker vulde dit jaar zijn fotografenpalmares weer met diverse triatlons en duatlons en bezorgde ons duizenden foto’s en sfeerimpressies. Uit die collectie maakte hij een eigen best-off… Tijdens de laatste tien dagen van 2017 telt Mario mee af met elke dag een foto uit zijn hoogstpersoonlijke top-10 die niet alleen over prestaties gaat, maar ook over een beeld of een gevoel. In de tweede aflevering een foto die veelzeggend is: de atleet en zijn relatie met de fotograaf…

“Wat me opvalt tijdens het fotograferen zijn de vele reacties van de atleten,” vertelt Mario. “Met heel veel van hen heb je interactie tijdens de wedstrijd en dat is tof om vast te leggen op de foto. Ondertussen loop ik al drie jaar rond als fotograaf in de triatlon-wereld en ondertussen heb ik al heel veel mensen leren kennen, zowel bij de recreanten als bij de profs. Het is verbazend hoe open en sympathiek iedereen is.”

Dus je weet het, als je in 2018 tijdens je wedstrijd Mario of een andere fotograaf tegenkomt, niet vergeten om te zwaaien of het ‘hang loose’ teken te maken (duim en pink opsteken op zijn Hawaiaans) en vrolijk goeiendag te zeggen 🙂