Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Een zalige zwem, fiets en loop kerst gewenst!
Nieuws

Een zalige zwem, fiets en loop kerst gewenst!

Bij ons ligt er een oranje Ridley Fenix onder de kerstboom, vlak naast een aantal wilde tri- en duatlonplannen voor seizoen 2018. Wat ligt er bij jullie onder de boom? Wij duimen alvast mee dat er een wetsuit, zwembrilletje, loopschoenen, aerohelm of wie weet zelfs een 3athlon.be Sportoase trisuit bij zit. Want zeg nu zelf, dat laatste is toch een enorm mooi cadeau, niet? Houd de komende dagen de site in de gaten voor onze eindejaars-shopping met de 3athlon.be Castelli trisuits en wielerkledij aan interessante prijzen.

Ondertussen wensen we iedereen een heel fijne Kerst toe! Geniet van de kalkoen en ander lekkers. Deze dagen mag het absoluut een keer, want dinsdag gaan we weer keihard trainen, niet? 🙂 Zalig kerstfeest iedereen!