Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Mario’s Momenten… 5: De Muur is van Tine
Nieuws

Mario’s Momenten… 5: De Muur is van Tine

Foto6

 

2017 bracht 3athlon.be huisfotograaf Mario Vanacker op heel wat speciale plaatsen, maar de lokatie van Mario’s Moment nr 5 had toch nog net dat ietsje meer. Naast triatlon heeft Mario namelijk ook een passie voor koers en begin juni kwamen die twee passies heel mooi samen. Want in de Challenge van Geraardsbergen zat natuurlijk de klim van de Muur. Mario amuseerde zich dan ook kostelijk op de Muur, maar hét iconische beeld van deze wedstrijd was toch de winst van Tine Deckers…

“Belgische winst in de Challenge Geraardsbergen, Tine Deckers was er iedereen te snel af,” vertelt Mario. “Een wedstrijd met veel sfeer op de Grote Markt en met de dubbele passage op de mythische “Muur”.  De Muur blijft voor mij een speciale plaats, een plaats waar al meerdere grote duels zijn uitgevochten.”