Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Mario’s Momenten… 4: De populairste
Nieuws

Mario’s Momenten… 4: De populairste

Foto7

Wat was 2017 een mooi jaar, dat kon u de afgelopen 6 afleveringen al zien in Mario’s Momenten… De hoogstpersoonlijke selectie best-off foto’s van 3athlon.be huisfotograaf Mario Vanacker. Eén van de absolute hoogtepunten van een goedgevuld seizoen was de fotoshoot annex interview met een vrolijke bende (ingeweken) Leuvense triatletes die aan een bijzonder project begonnen in 2017. De Kalgirls deden het één voor één uitstekend in hun Ironman Kalmar en voor sommigen leidde dat zelfs tot in Hawaii. En ze krijgen dit jaar de prijs voor best gelezen artikel van het jaar op 3athlon.be.

“De Kalgirls… Op een mooie woensdagavond begin augustus hadden Gert-Jan en ik een afspraak aan de Blaarmeersen met zes dames om een interview te doen en enkele foto’s te maken. Deze toffe meidengroep had een missie, namelijk de Ironman in Kalmar volbrengen. Het werd een succes daar in Zweden,” aldus Mario.

Wij zijn er alleszins van overtuigd dat het inhoudelijk sterke interview door Gert-Jan bijgedragen heeft aan het succes van het artikel over de Kalgirls. Maar liefst 28.049 lezers wilden natuurlijk het verhaal lezen achter de schitterende foto’s. Bovendien was het gewoon genieten van de vrolijke sfeer en de humor van het zestal. Wij zijn alvast benieuwd naar het volgende project 🙂

Lees hier nog eens het originele artikel.