Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Mario’s Momenten… 3: Afscheid van Ilse
Nieuws

Mario’s Momenten… 3: Afscheid van Ilse

Foto9We zijn aanbeland bij het podium van Mario’s Momenten, een hoogstpersoonlijke best-off selectie van 3athlon.be huisfotograaf Mario Vanacker. Die selecteerde uit duizenden foto’s zijn eigen favorieten en daarin presenteren we de achtste aflevering met op 3 een iconisch beeld van een iconische sporter die eigenlijk tijdens haar carriere wat ondergewaardeerd werd. Maar als je aan het einde van die carriere haar palmares bekijkt, dan kan je niet anders dan bevestigen dat Ilse Geldhof haar podiumplaats ook in Mario’s Momenten verdient.

“Het afscheid van Ilse op het hoogste niveau wilde ik zeker niet missen,” legt Mario uit. “Voor mij was het speciaal omdat Ilse en Kurt heel sympathieke streekgenoten zijn.”

Ilse Geldhof nam in Torhout afscheid van de duatlonsport. De afgelopen jaren was ze de absolute koningin van de run-bike-run, met een rugzak vol Belgische titels. Tijdens de Memorial Benny Vansteelant sloot ze haar carriere in stijl af met natuurlijk alweer een overtuigende overwinning.