Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuwe uitrusting voor Bart Aernouts en co
Nieuws

Nieuwe uitrusting voor Bart Aernouts en co

BMC Vifit Sands beach 1

Deze week hervatten de triatleten van het Belgisch-internationale profteam BMC-Vifit-Sport de trainingen met een uitgebreide stage op Lanzarote. Onder hen onder andere topper Bart Aernouts, in 2017 winnaar van de Ironman Lanzarote en de Challenge Roth. In 2018 zal het team nog meer opvallen want in Sands Beach werd nieuwkomer Chris Leiferman als eerste atleet in de nieuwe teamuitrusting gespot. De samenwerking met Vifit levert een kleurrijk tenue op…

BMC Vifit Sands beach 2

Opvallend is ook dat Sportoase (net zoals Polar een partner van 3athlon.be) een meer prominente plaats heeft gekregen bovenaan de borst. En ondanks de tegenvallende berichten over het Uplace project in Vlaams-Brabant blijft Uplace achter het team staan, met een duidelijk zichtbare vermelding onder het nieuwe Vifit logo. De nieuwe kledij wordt geleverd door Craft.