Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
“In 2019 bij wereldtop zijn op WK 70.3 Nice” – Kenneth Vandendriessche
Nieuws

“In 2019 bij wereldtop zijn op WK 70.3 Nice” – Kenneth Vandendriessche

Kenneth Vandendriessche bij Hans Cleemput Itzu

Op de ploegvoorstelling van het 2018 Itzu Triteam troffen we een goedlachse Kenneth Vandendriessche, die na een overtuigende overwinning in de International Lanzarote Duathlon nog meer vertrouwen heeft getankt om van 2018 een topseizoen te maken. Hij maakte alvast even tijd voor ons, vlak voor hij naar Zaventem vertrok om maandagmiddag zijn vlucht naar Zuid-Afrika te nemen waar hij dit weekend zijn eerste grote opdracht van het seizoen heeft: de 70.3 Ironman van Zuid-Afrika. Zowel Kenneth zelf als coach Luc Van Lierde en teammanager Koen Janssen kijken uit naar een mooie prestatie in Zuid-Afrika. Maar Kenneth blikt ook al verder vooruit. Het WK 70.3 in Nice in 2019 is namelijk op zijn lijf geschreven…

Volgens Luc Van Lierde fietste Kenneth nooit zo sterk als de afgelopen tijd en ook aan zijn zwemmen is verder gewerkt. In het interview heeft Kenneth het uitgebreid over zijn indrukwekkende zege in Lanzarote, zijn nieuwe Ridley Dean Fast (in een mooie zwarte glanslak met custom gele Itzu accenten), hoe de 70.3 Luxemburg zijn thuiswedstrijd wordt (wegens gebrek aan Belgische wedstrijden in zijn schema) en hoe hij uitkijkt naar een wereldkampioenschap op zijn terrein. Een Belgische triatleet die de ambitie uitspreekt om tot de top-10 van de wereld te horen… We zijn nu al zeer benieuwd wat 2018 allemaal gaat brengen voor de topatleet uit Torhout.