Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Vanhoenacker opnieuw beste in MercuryMan
Nieuws

Vanhoenacker opnieuw beste in MercuryMan

Net zoals vorig jaar is Marino Vanhoenacker aan zijn triatlonseizoen begonnen op de Cayman Islands. En net zoals vorig jaar pakte hij er meteen een eerste seizoenszege. De zesde editie van de Mercuryman, een triatlon over de halve afstand, vond voor het eerst plaats op een nieuw parcours aan de westkant van het Grand Cayman eiland. Maar ook op dit nieuwe parcours was het voor Bink een koud kunstje om zijn titel te vernieuwen in George Town.

“Op weg naar een gecontroleerde en overtuigende overwinning,” liet Bink via facebook weten, “Een beetje fun onderweg is dan ook toegelaten…” 

Op de website van de Mercuryman noch op hun facebookpagina is voorlopig meer informatie te vinden over het verloop van de wedstrijd, laat staan resultaten. Vanaf we meer nieuws hebben, brengen we dat hier uiteraard uitgebreid…