Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Free Pure Line – nu gratis je nieuwe Ridley customizen
Gear

Free Pure Line – nu gratis je nieuwe Ridley customizen

Ridley Pure Line GertJan Mario Vanacker
De 3athlon.be Sportoase Ridley Fenix SL Pure Line in Calpe (foto: Mario Vanacker)

De 3athlon.be Ridley Fenix SL oogstte al heel wat lovende commentaren sinds hij twee weken het levenslicht zag in zijn definitieve vorm. Het is dan ook een schoolvoorbeeld van de Pure Line van Ridley. Een custom kleur, geen overtollige franjes en je eigen logo’s zo maar voor het uitkiezen… Bij ons is het oranje geworden, naar analogie met de huiskleur van 3athlon.be met naast de logo’s van Ridley alleen die van Sportoase en 3athlon.be op het, geef toe, erg sexy vormgegeven frame van de Fenix SL. Ook jij kan nu voor een Pure Line gaan en dat volledig gratis. En als je al een Pure Line versie hebt, dan kan je met de hashtag #RidleyPureLine op Instagram een plaatsje veroveren in de best-off collectie…

Ridley gelooft in het uniek zijn, en in het streven naar zelfexpressie. Het laat zien wie je bent. Ridley wil weten wat jou uniek maakt. Ze willen weten hoe jouw fiets jouw persoonlijkheid uitstraalt. Laat Ridley je fiets zien en verschijn op de Ridley kanalen.

#RidleyPureLine op Instagram

Upload een foto van jouw #RidleyPureLine met deze hashtag op Instagram en misschien staat jouw fiets binnenkort wel tussen de best-off collectie.

Free Pure Line Promotion by Ridley

Tijdens de ‘Free Pure Line’ campagne van Ridley kan je jouw nieuwe fiets gratis customizen, of je nu houdt van de Classic, Heritage, Classic Heritage, Purest of Team optie. Pik een design, kies tussen bijna 60 verschillende kleuren, combineer ze en creëer de fiets uit je dromen! Alle informatie over het customizen vind je op de website van Ridley.