Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Zwift Academy Tri Team rekruteert
Gear

Zwift Academy Tri Team rekruteert

zwift-tri-academy-2-700x385

Is finishen op Alii Drive één van je ambities? Wil je daar aan de start verschijnen met topmateriaal en een ideale voorbereiding achter de rug? Zwift Academy Tri Team wil je deze kans bieden en stelt plaatsen en materiaal ter beschikking voor iedereen met een Zwift account die minstens een Level 10 user is. Na een selectieprocedure zullen vier atleten weerhouden worden voor de volledige ondersteuning.

“Zwift Academy is erg succesvol, niet alleen in het ontdekken van talenten van wereldniveau, maar ook is het een fantastische manier om de community met elkaar te verbinden.” aldus Eric Min, Zwift Co-Founder en CEO. Inderdaad, nadat het partnership tussen Canyon/SRAM Racing en Team Dimension Data drie wielrenners in het profpeloton heeft kunnen plaatsen, zal met de uitrol van Zwift Run de focus verlegt worden naar triatlon en meer specifiek naar de Ironman World Championships in Kona, Hawaii. “Onze benadering voor triatlon zal anders zijn. We hebben besloten om ons te focussen op de age-groupers die streven om het beste uit henzelf te halen. Met de unieke ondersteuning van Specialized, zal ons team support van wereldklasse krijgen en Zwift’s wereldwijde triatlon community zal worden uitgenodigd om online te trainen met leden van het team, hun begeleiders en hun coaches. Dit past perfect in het bedrijfsdoel om de grootste wereldwijde trainings-community te worden in triatlon,” vertelt Eric.

Welke ondersteuning kunnen de weerhouden atleten exact verwachten? For starters: smarttrainers en loopbanden; hoe zou je anders Zwiften? Maar er is meer, veel meer. Retül Fitting en Wind Tunnel Testing in het Specialized hoofdkantoor te Morgan Hill, Californië, en dit allemaal voor een uitgebreid Specialized pakket met S-Works Shiv, S-Works 7 weg schoenen, S-Works Evade Helm en Specialized wedstrijdkledij.

Coaching met dat tikkeltje meer

Om het hele cadeautje met een grote strik af te leveren, wordt dit alles voorzien van een coaching pakket rechtstreeks gestuurd vanuit Zwift, onder leiding van Ironman World Record Holder Tim Don. Onder de coaches vinden we ook de nummer twee van Hawaii 2017 terug, Specialized atlete Lucy Charles. Naast materiaal en coaches stelt Zwift ook een budget ter beschikking van de atleten. Een bijdrage van 1500USD wordt voorzien voor een qualifier naar keuze, daarnaast neemt Zwift de inschrijfkosten, vluchten en accommodatie voor de Kona Ironman World Championships in Hawaii voor zijn rekening.

De inschrijvingen voor de selectieprocedure zijn lopende tot en met zondag 18 maart via deze online form.