Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Stance Running Socks
Gear

Stance Running Socks

GJ Actie (12)

 

Al een tijdje zijn naast de ON Running en HOKA ONE shoes ook de stance running socks een vaste trainingspartner gedurende onze looptrainingen. Hoog tijd voor een korte review!

Het oog wil ook wat

Als je Vedette Sport in Lier binnenwandelt kan je er niet naastkijken: een wand met een serie loopsokken die de meest uitdagende kleurschakeringen niet uit de weg gaan. ‘You hate it or love it’ horen we je zeggen? Voor de atleten waar het iets subtieler mag zijn is er ook een breed gamma ter beschikking: voor elk wat wils dus.

GJ Actie (45)

Pasvorm

De sokken mogen dan wel goed ogen, toch is dit ondergeschikt aan het loopcomfort waarmee je aan de slag moet gaan. Hieraan hebben we niets op aan te merken, de sokken zitten lekker. Geen verassingen met de juiste pasmaat te vinden want de maat die je vraagt is ook diehene die je krijgt. Ondertussen zijn we bijna een jaar actief met deze sokken en van blaren of last aan de voetzool is er geen sprake. Een sok waar naast de looks ook over het draagcomfort is nagedacht.

Modellen

Naast de kleuren is er ook een brede waaier aan keuze uit verschillende modellen. Zo kan je kiezen voor verschillende hoogtes (‘QUARTER’ en ‘CREW’) en wil je in de zomer een blijvende witte sok op je onderbeen voorkomen dan kan je opteren voor een model dat juist tot aan de enkels (‘TAB’) komt. Ook kwa dikte is er keuze zodat je in de winter kan opteren voor de variant uit wol.

GJ Actie (43)

FEEL ‘360’ Technology

De technologie die Stance Running naar voor brengt focust zich om comfort en duurzaamheid. De speciale vezelstof regelt de temperatuur binnen de schoen om zo zweet- en blaarvorming tegen te gaan. De geweven stof creëert dan weer meer duurzaamheid. Ons redacteur gebruikt zijn eerst 3 paar reeds meer dan jaar intensief (iedere week) en tot nog toe geen gaten in de sokken op te merken. Ook de speciale fitting met ondersteuning aan de ondervoet en naadloze overgangen bemoedigen het loopcomfort.   

GJ Actie (4)

Special editions

Regelmatig komt ‘Stance socks’ ook op de proppen met speciale uitgaves om zo met unieke eyecatchers op pad te kunnen gaan. Zo was er de speciale ‘star wars’ serie voor de die hard fans die ook op sportief vlak zich ware believers willen tonen. Wij zijn benieuwd of er voor onze hoofdredacteur geen collectie van de metal scene in aantocht zou zijn?!?

Meer dan lopen alleen

‘Stance Running’ is slechts een subcategorie van het assortiment dat Stance ter beschikking stelt. Zo kan je ook naar indoortrainingen en stabilisatiesessies met deze sokken en ook voor de skaters en de basketbalfans onder ons is er een apart gamma. Ook casual sokken zijn er in allerhande modellen en kleuren, let alvast eens op de enkels van een van onze speakers wanneer je hem aan het werk ziet aan de finishlijn!

Kopen?

Ben je helemaal overtuigd? Spring dan zeker eens binnen bij onze partner ‘Vedette Sport’ in Lier waar er nog maar pas een nieuwe lading aan sokken is toegekomen. Richtprijs voor een paar loopsokken komt op €14,95 voor de ‘TAP’ en €17,95 voor de ‘CREW’. Enjoy!