Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Ons team breidt verder uit
Nieuws

Ons team breidt verder uit

9433f7dd-89db-4712-b52a-2f2e518e0899

Op menig wedstrijden kon je al reeds zien dat we met Tom Verelst een nieuw teamlid aan onze redactie konden toevoegen en dit steevast met de camera, smartphone of welk snufje dan ook in de hand. Maar ook achter de schermen staan we met 3athlon.be niet stil om ons met de nodige kennis gevoelig te versterken. Maak kennis met onze ‘3athlon.be – foodie’: Ien Vitse.

Kennis van zaken

Met de nodige knowhow op zak is deze dame met het sappige Gentse accent de ideale persoon om de taak als ‘3athlon.be – foodie’ op zicht te nemen. Maar niet alleen wij maar vooral jullie lezers kunnen vanaf nu op onze website terecht voor heel wat tips. Met diploma’s voedings- en dieetkunde, sportdiëtetiek en een koksopleiding beschikt deze jonge dame over heel wat bagage.

IMG_4443

Haar visie

Voeding is een belangrijk gegeven binnen de sport en daar zijn wij ons ten volle van bewust. Daarom laten wij ons vanaf nu bijstaan door deze sportdiëtiste pur sang. Blogs over voeding, nuttige tips, eenvoudige recepten en productreviews voorzien van haar (on)gezouten mening zullen vanaf nu op de 3athlon.be website geregeld de revue passeren.

 

Ien aan het woord: “Ondanks dat ik afstudeerde in voedings- en dieetkunde koos ik ervoor om eerst het avontuur aan te gaan en de wereld rond te trekken. Daar besefte ik meer dan ooit hoe hard ik sporten en koken miste en dat ik mij hierin verder wou ontplooien. Na mijn terugkomst bleef ik dan ook niet stilzitten. Ik volgde verschillende cursussen rond voeding en beweging, behaalde mijn koksdiploma en volgde in Nederland de post HBO-opleiding in de sportdiëtiek. Nadat ik meer dan een jaar aan de slag was als hoofddiëtiste en hulp-kok bij KJURE (bedrijf dat 100% gezonde maaltijden verkoopt) besloot ik mijn eigen weg op te gaan. Als hulpkok leerde ik hoe ik de geziene theorie op nutritioneel vlak perfect kon omzetten in de praktijk. Met deze kennis ben ik dan ook zelf aan de slag gegaan als zelfstandig diëtist en chefkok.”

IMG_4442

Food for Athletes

Met ‘Food for Athletes’ stampte Ien haar eigen bedrijf uit de grond. Kookworkshops (o.a. bij RSC Anderlecht in samenwerking met Stephanie Scheirlynck), chef-kok op ploegstages en individueel advies bij haar thuis in Gent is een waaier uit de brede gamma waarvoor je bij Ien terecht kan. Vanaf nu zit daar dus ook haar hoogsteigen blog op 3athlon.be bij. Lees zeker mee en wie weet maak jij wel kans om dit jaar zelf deze jongedame aan het werk te zien!

 

Meer info:

www.foodforathletes.be