Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triatleten ook top in Obstacle Course Running
Nieuws

Triatleten ook top in Obstacle Course Running

OCR is kort voor Obstacle Course Running… Het zo snel mogelijk lopen van een hindernissenparcours zonder fouten te maken. Sinds enige tijd hebben een aantal Belgische triatleten zich op de relatief nieuwe sport gegooid, en met succes. Zo werd Sven Maes al Belgisch kampioen en pakte Thibault Debusschere een Europese titel. In de 5de wedstrijd van de internationale OCR series kregen we drie bekende gezichten op het podium. Debusschere won voor multi-atleet Thomas Buyle en Jensen Blondeel, zoon van levende legende Keizer Karel. Wij vonden deze schitterende after race movie van de Belgian sweep in Nijmegen en wilden u graag mee laten genieten van de exploten van deze drie duursporters…

Om heel eerlijk te zijn mogen we eigenlijk alleen Thomas Buyle nog als triatleet bestempelen. Hij noemt zichzelf multi-sporter, doet aan triatlon, zowel op de weg als offroad, mountainbike, crossfit en OCR. Jensen Blondeel leek een tijdje in de voetsporen te gaan treden van zijn vader Karel, maar de laatste jaren bleef zijn triatlon activiteit beperkt tot een jaarlijkse deelname aan de Mr T in Gent. En Thibault Debusschere’s laatste optreden was in de Grand Raid 2016 met Yeray Luxem. De drie vind je nu in zowat alle OCR-topwedstrijden. Dit weekend kan je ze in eigen land gaan aanmoedigen. Dan is er de 6de manche van de OCR Series in Gent.