Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Bied mee op trisuits van Sofie, Katrien en Fre
Nieuws

Bied mee op trisuits van Sofie, Katrien en Fre

Bert Sofie Goos goede doel

Met een veiling van zeven bekende wielertruitjes en drie trisuits van Katrien Verstuyft, Sofie Goos en Frederik Van Lierde wil het bedrijf Artes een mooi bedrag bij elkaar krijgen voor de 1.000 KM voor Kom Op Tegen Kanker. Bezieler van de veiling van de trisuits is Bert Van Der Stock. De vroegere triatleet zal zelf ook deelnemen aan de 1.000 km en slaagde er in om drie toptriatleten te overtuigen een gesigneerd pak te doneren voor het goede doel… 

“Wij steunen met ons bedrijf Artes het goede doel,” vertelt Bert. “Kom op tegen Kanker is een prachtige organisatie die strijdt tegen een ziekte die elke familie in het hart treft. Daarvoor willen wij ons inzetten! Ons doel is om 10.000 euro in te zamelen voor de 1000KM voor Kom op tegen Kanker.”

Verstuyft Bert goede doel

Als mooie start doneert Artes al 5000 euro, het overige budget wordt aangevuld door leuke activiteiten getrokken door alle collega’s! Van het verkopen van hotdogs tot spek met eieren en een quiz met 150 aanwezigen is Artes goed op dreef, maar de grote moneymakers komen er nog aan! De tombola voor een gesigneerd truitje van Jan Vertonghen die bijna afgelopen is én de grote veiling van gesigneerde truitjes van sportieve kleppers!

Naast de trisuits van Sofie Goos, Katrien Verstuyft en Frederik Van Lierde kan je ook gesigneerde truitjes winnen van Mathieu Van der Poel,  Moreno De Pauw, Lars Van der Haar, Pieter Serry, Kevin Pauwels, Tom Meeusen en Gijs Van Hoecke.

Fre Artes goede doel

De veiling is deze week van start gegaan. Wil jij het pak van Fre, Katrien of Sofie in huis halen (of alle drie, dat kan ook), doe dan een bod op openbare-verkopen.be en steun zo Kom op tegen Kanker! Meer info vind je op de facebookpagina van Artes Group.