Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
La Goos draait de rollen om
Foto van de Week

La Goos draait de rollen om

Sofie Goos Michael Schouwaerts Marbella

Elk nadeel heb zijn voordeel… Dat ondervond Sofie Goos afgelopen zondag in de 70.3 Marbella. Een stom voorval leidde tot een blessure waardoor La Goos wist dat ze de halve triatlon niet zou uitlopen. Na het fietsen zat haar wedstrijd er sportief op, maar Sofie zette zich nog een paar uur langs de kant van het parcours met maar één doel: sponsor Michaël Schouwaerts naar de finish stuwen. Peter Croes vatte het moment van de omgekeerde rol, de atleet die de sponsor steunt, in een mooie foto. Dit vinden wij dan ook een meer dan terechte foto van de week. En de Sportoase-chief? Die vond het ook fantastisch en putte er extra energie uit om de eindstreep te halen…