Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
“Ironman excuus om naar Hawaii te gaan” – Club40Kona interview 3
Hawaii

“Ironman excuus om naar Hawaii te gaan” – Club40Kona interview 3

 

Olivier Cardoen Club40Kona

De Belgian Club40Kona is ondertussen volledig op stoom, met steeds meer deelnemers en sympathisanten. Hoog tijd dus om deel 3 van de interviews in Le Presbytere boven te halen. Daarin heeft Olivier Cardoen het over zijn twee triatloncarrieres. Guillaume Montoisy hoopt op extra franstalige Belgen in Kona, Jean Moureau babbelt over het verschil en de gelijkenissen in beleving, Bruno Clerbout heeft het over triatlon versus de grunge van Nirvana en Sam Gyde en Cai Lesaffer verklaren dat ze de wedstrijd in Kona meer en meer als een excuus zien om naar Hawaii te kunnen reizen…

Bekijk hier de Pilot, Deel 1 en Deel 2 van de interviews

 

CB Cornelis square