Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Vang eens een triatleet
FVDW: Vang eens een triatleet (foto: Marc Mercy)
Foto van de Week

Vang eens een triatleet

FVDW: Vang eens een triatleet (foto: Marc Mercy)
FVDW: Vang eens een triatleet (foto: Marc Mercy)

In onze jonge jaren vingen we wel eens een forel of een snoek, maar deze vissers zagen het duidelijk veel groter. Zij trokken zich aan de Plas in Rotselaar weinig aan van de halve triatlon van Leuven. Ook toen honderden triatleten in het water aan de 1900 meter zwemmen bezig waren, bleven zij onverstoord verder vissen. Oze nog iets anders gevangen hebben dan een triatleet, is ons niet bekend. De Foto Van De Week komt deze keer van journalist en papa van Hawaii-finisher Tim: Marc Mercy. “Door het zware ongeval was het uiteindelijk niet zo’n prettige triatlondag in Leuven, maar dat wist ik nog niet toen ik deze foto nam aan de plas van Rotselaar waar een paar vissers probeerden een triatleet te vangen. Zo leek het toch,” aldus Marc. De deelnemers aan de triatlon van Leuven die een haak zijn tegengekomen, weten nu ook waarom 😀