Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Test Zone3, Huub en Sailfish nu ook in open water
Gear

Test Zone3, Huub en Sailfish nu ook in open water

Huub open water

Niets zo goed als open water voor het testen van je nieuwe wetsuit. 3athlon.be partner Running Center Brugge/Hulste nodigt je daarom uit op hun gratis wetsuittest aanstaande vrijdag 1 juni in Brugge. In het domein met de mooie naam “Aan De Plas” (vroeger bekend als de Sint-Pietersplas) kan je terecht voor een test van alle 2018 modellen van Sailfish, Huub en Zone3. 

Aan de ingang langs de Blankenbergse Dijk vind je Filip en zijn team van Tricenter en Running Center Brugge/Hulste. Niet alleen geven ze je duidelijk advies over de nieuwste modellen van Sailfish, Huub en Zone3, je krijgt er ook tips van ervaringsdeskundigen over het aan- en uittrekken van je wetsuit. Tussen 18 en 20 uur ben je welkom bij “Aan De Plas”. En als je overgaat tot aankoop van je nieuwe wetsuit krijg je ook nog eens 20% korting…

Meer info vind je op tricenter.be

Tricenter wetsuit dagen