Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Sanders daagt Brownlee, Frodeno en Gomez uit – Samorin highlights
Nieuws

Sanders daagt Brownlee, Frodeno en Gomez uit – Samorin highlights

Samorin Sanders video Talbot Cox

Lionel Sanders die naar Sebastien Kienle loopt, hem links voorbijgaat… Kienle die naar links duikt, op de hielen van Sanders volgt… Het is hét beeld van The Championship 2018. Talbot Cox maakte een indrukwekkende samenvatting van de epische strijd in Samorin… En hij liet de beelden van het moment als eerste aan Sanders zelf zien. Die vervolgens twee concurrenten uitdaagde om zich volgend jaar ook in Slovakije te melden. Kom maar op, Alistair Brownlee en Javier Gomez: