Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
CEMA Bottom Bracket
Gear

CEMA Bottom Bracket

2 - SRC-BT-PF3024-400x400

Onze Ridley Dean schittert voortaan op menig triathlonwedstrijden en daar zijn we trots op! Dat deze fiets het beste materiaal verdient, daar mag geen twijfel over bestaan. Bij Lievens Bike Repair maakten we kennis met CEMA Ceramic Bearing. Een ontmoeting dat leidde tot een doelgerichte samenwerking.

Elk detail kan het verschil maken. Keramische lagers zijn hierbij niets nieuws onder de zon en dit mocht dan ook niet ontbreken op onze Ridley Dean. Deze zorgen voor vermindering in weerstand wat leidt tot meer wattages en dus betere prestaties. Via Lievens Bike Repair uit Kortrijk kwamen we in aanraking met de producten van CEMA Ceramic Bearing. Wij lieten onze bike voorzien door de CEMA PF30 interlock bottom bracket. Meer snelheid voor hetzelfde vermogen: wij zijn benieuwd!

CEMA voorziet naast hun producten ook de nodige gereedschappen om alles correct te installeren. In volgend filmpje vind je een duidelijk stappenplan terug van de montage van de bottom bracket op de 3athlon.be-Sportoase Ridley Dean.

 

Meer info:

www.cemabearing.be of ga langs bij Lievens Bike Repair in Kortrijk