Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Met privé-vliegtuig naar het WK
Foto van de Week

Met privé-vliegtuig naar het WK

FVDW Hans Moonen militair vliegtuig WK Zweden

En u dacht dat alleen de Rode Duivels een eigen vliegtuig ter beschikking kregen om naar een WK te vliegen? Awel… Sinds deze week kunnen de triatleten van het Belgian Military Triatlon Team hetzelfde zeggen. Sterker nog, hun vliegtuig werd zelfs in camouflage kleuren gespoten omdat ze naar het WK triatlon voor militairen trekken. U gelooft er niks van? Gelukkig maakte meervoudig militair kampioen Hans Moonen een selfie van hun 1st class vliegtuigtrip naar het WK in Zweden. Hans Moonen, Simon De Cuyper, Kevin Maggen, Lowie Dewitte, Dennis Devriendt, Jelle Clijsters, Danek Aerden en William Didier verdedigen in Lidkoping de Belgische eer dit weekend tijdens het wereldkampioenschap voor militaire triatleten. Het levert alleszins een aparte Foto Van De Week op van de Belgische delegatie aan boord van hun C130… In stijl naar het WK, zoals het echte topsporters past 🙂