Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Afscheid van Steve op donderdag in Zoerle-Parwijs
Steve Vandemaele in de GETC dagen (2de van links)
Nieuws

Afscheid van Steve op donderdag in Zoerle-Parwijs

Steve Vandemaele in de GETC dagen (2de van links)
Steve Vandemaele in de GETC dagen (2de van links)

Maandag kon u al lezen dat ex-triatleet Steve Vandemaele overleden is. Hij werd het slachtoffer van een verkeersongeval met een wagen die om nog onbekende reden van zijn rijvak uitweek en frontaal op Steve botste. Het ging dus niet om een vrachtwagen zoals we eerder meldden. Aangezien Steve afkomstig is van Beernem wordt donderdagmiddag zijn as daar uitgestrooid. Zijn Kempische vrienden en triatlon en zwem collega’s organiseren donderdagavond een eigen afscheid om 18u30 in cafe De Kruk in Zoerle-Parwijs.

Iedereen die een laatste eerbetoon wil brengen aan Steve en samen afscheid wil nemen is vanaf 18u30 welkom in cafe De Kruk. Vandaar gaat het naar Bloemenland in Laakdal waar we samen op de plaats van het ongeval een krans zullen plaatsen. Nadien is er nog ruim de gelegenheid om herinneringen op te halen aan Steve. Hier kan u het online rouwregister invullen.