Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Voedingsgids voor triatleten – gratis via Hiddit
Nieuws

Voedingsgids voor triatleten – gratis via Hiddit

luc van lierde hiddit

Carbo-loading… suikers, vetten en zouten binnenkrijgen… maagproblemen ontwijken… Geen aspect zo belangrijk als voeding in triatlon. Het Belgische bedrijf Hiddit stuurt je alvast de juiste richting in. Je kan nu gratis hun Triathlon Racing Nutrition Guide downloaden. De gids werd opgesteld samen met Luc Van Lierde, op basis van zijn ervaringen. Hij was bij de eerste pro triatleten die veel met voeding bezig waren en stond mee aan de wieg van Hiddit, kort voor How I Did It.

Heel wat triatleten hebben vragen over het voedingsaspect van hun wedstrijd. Hoeveel koolhydraten heb ik nodig? Hoe vermijd ik maag- en darmproblemen. Hoe vermijd ik dat ik tegen de muur aanloop. Waarom heb zout nodig tijdens een race. Hoeveel gelletjes, barren en isotone drankjes heb ik echt nodig tijdens een wedstrijd.

In een gemakkelijk te volgen e-book van 20 pagina’s krijg je van Hiddit en Luc Van Lierde een aantal richtlijnen mee om je voedingsplan in orde te krijgen. 

Download het hier volledig gratis.

 

Hiddit ebook cover