Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Comeback Tim Don door de lens van Be Movi
Nieuws

Comeback Tim Don door de lens van Be Movi

38085116_10156456919848516_8794052758123577344_n

Afgelopen zondag waren heel wat Belgen aanwezig in Hamburg, dit zowel op het wedstrijdplan als langs de zijlijn. Trainers zaten hun atleten op de hielen, familie en vrienden stuwden hun held vooruit richting die magische rode loper en sympathisanten keken met grote ogen naar die talrijke glansprestaties. Ook het team van BE MOVI was die dag aanwezig en richten hun lens op de wederkerende Tim Don.

Vorig jaar in oktober spatte de Brit zijn droom nog helemaal uiteen toen ze hem in volle voorbereiding in Hawaii letterlijk als een gebroken man van het asfalt raapten. Het verhaal over zijn revalidatie kon je eerder al aanschouwen. Nu volgde het Belgische mediateam van Robrecht Paesen en Geert Janssens (die de dag zelf ook actief was) hem van start tot finish. Deze mooie compilatie kan je nu ook bekijken met live commentaar van Tim Don himself.

Naast atleet zijn wil Tim Don ook zelf mensen motiveren om van deze gekke sport te proeven. In samenwerking met Zone3 kan je nu ook zijn gratis training guide downloaden via onderstaande link:

 

Tim Don Training Guide