Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Tim Van Daele 6de in Xterra Norway
Multisports

Tim Van Daele 6de in Xterra Norway

Tim Van Daele Xterra Norway foto Xterra Europe
Tim Van Daele 6de in Noorwegen (foto: Xterra Europe)

Dit weekend is Tim Van Daele zesde geworden in de Xterra van Noorwegen. In Norefjelle kreeg de Belg een mooi, authentiek Noors parcours voorgeschoteld. Tim deelde zijn wedstrijd goed in en maakte het mooi af met zijn zesde plaats. Roger Serrano voegde alweer een duidelijke overwinning toe aan zijn al goedgevulde palmares.

Roger Serrano ging van start tot finish aan de leiding en haalde het vlot voor Peter Lehmann en Francois Carloni. Achter Dominik Wychera en Jens Emil Sloth Nielsen werd Tim Van Daele dus knap zesde. Carina Wasle won bij de vrouwen.