Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
WK Ironman onthoofd… Frodeno moet afhaken
Nieuws

WK Ironman onthoofd… Frodeno moet afhaken

Na zijn indrukwekkende wedstrijd op het wereldkampioenschap 70.3 Ironman werd Jan Frodeno opnieuw tot topfavoriet voor het WK Ironman in Kona gebombardeerd. Maar woensdagochtend bereikte ons het plotse nieuws dat Frodo er niet bij zal zijn in Hawaii. Door een heupblessure komt de duitse topfavoriet niet aan de start: “Dit is zeker niet de manier waarop ik mijn seizoen wilde beëindigen, maar door een stressfractuur in mijn heup kan ik niet anders”, laat Frodeno optekenen.

Volgens Frodeno lagen de hoogtepunten en dieptepunten van topsport nog nooit zo dicht bij elkaar. “Het winnen van het WK Ironman 70.3 en dan nu het langs de zijlijn toe moeten kijken hoe het seizoen eindigt. Dit is een herinnering voor ons allemaal dat succes nooit in een constante lijn komt. Ik zie jullie volgend jaar weer,” aldus Frodo op Instagram. Ondertussen regent het reacties, ook van collega’s, die hem zelfs aansporen om op krukken deel te nemen aan Hawaii…