Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
In beeld: sfeervideo van 70.3 Ironman van Nice
Nieuws

In beeld: sfeervideo van 70.3 Ironman van Nice

 

108 IRONMAN 70 3 Nice Race Movie 2018 YouTube (1)

De allereerste 70.3 Ironman van Nice was een voltreffer dit weekend, met winst voor Rudy Von Berg en de knappe tweede plaats van Frederik Van Lierde. In zijn reactie op de gestolen schoenen zei Fre nog dat wie er dit jaar niet bij was, volgend jaar op het WK grote ogen zal trekken door de zwaarte van het parcours. Was je er effectief niet bij, dan kan je het voorlopig wel al doen met deze mooie post race movie van Ironman Europe. En als je jezelf of andere Belgen spot, laat het dan gerust weten in de comments.