Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
“Ik was overtuigd dat ik in Kona een fiets zou vinden” – Bruce interviewt Pablo Ureta
Hawaii

“Ik was overtuigd dat ik in Kona een fiets zou vinden” – Bruce interviewt Pablo Ureta

Pablo ureta

In de Ironman van Hawaii 2018 is dé slogan: 40 Years Of Dreams. Naast de topprestaties van de pro-atleten zijn er ook de verhalen in de rand van age groupers die droomden van Kona en er alles aan deden of gedaan hebben om hun droom waar te maken. Een van hen is Pablo Ureta, de avontuurlijke Argentijn die in Zwitserland studeerde, dankzij een Zwitserse familie in Hawaii geraakte, de man die zijn fiets verkocht om te kunnen starten in Kona… In 2018 staat hij voor de 14de keer aan de start en onze Bruno Clerbout liep de Argentijn tegen het lijf. Die praat een aardig woordje Frans, zoals we merken in dit interview waarin 1 ding duidelijk is: geloof in je zelf en blijf dromen…

Samen met zijn broer en filmmaker Martin Ureta is Pablo overigens aan een crowd funding actie bezig om zijn film “You Are An Ironman” verwezenlijkt te krijgen. Hier vind je alle informatie over dit project en over Pablo. En dit is de voorlopige filmtrailer: