Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
“Ironman brengt Kona in beweging” – local hero Alika bij Bruce

“Ironman brengt Kona in beweging” – local hero Alika bij Bruce

108 Ironman brengt Kona in beweging Local hero Alika bij Bruce YouTube

Bruno Clerbout is al even in Kona en maakt er dagelijks het gemengde gevoel van het WK Ironman Hawaii mee. Een groot deel van de plaatselijke bevolking geniet van alle spektakel, maar er zijn ook redelijk wat mensen die de komst van de triatleten minder leuk vinden, vooral dan de atleten die op de fiets het dagelijkse ritme van de locals verstoren. Bruce heeft het er over met local hero Alika Hoomana, die in 2012 zelf finisher was op Alii Drive.