Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
“Altijd regelmatig, maar nog nooit de perfecte race gedaan” – Bart Aernouts
Bart Aernouts in Hawaii (foto: 3athlon.be/Hans Cleemput)

“Altijd regelmatig, maar nog nooit de perfecte race gedaan” – Bart Aernouts

Bart Aernouts in Hawaii (foto: 3athlon.be/Hans Cleemput)
Bart Aernouts in Hawaii (foto: 3athlon.be/Hans Cleemput)

Nog een dag voor het WK Ironman in Hawaii. Tijd om Bart Aernouts even aan de tand te voelen en u zijn pre-race filmpje te tonen. Bart heeft het over hoe zeven keer Hawaii wil zeggen dat je oud wordt, over persaandacht en rust, over de te verwachten aanvallen in het fietsen, over Javier Gomez, over de invulling van zijn laatste dagen voor de wedstrijd, over zijn constante prestaties en over zijn eigen ambities. Een beste resultaat halen zou top-8 betekenen. “Doe maar top 8, dat zou leuk zijn, maar ik wil vooral kunnen zeggen achteraf dat ik een goede wedstrijd gedaan heb…”

Bart Aernouts weet het allemaal goed te relativeren, al hoopt hij wel op een goeie wedstrijd. En uiteindelijk heeft hij altijd constant gepresteerd in Hawaii. De voorbereiding is alleszins goed verlopen, getuige de pre race movie die onze vrienden van Be Movi maakten van de trainingen van Bart in en rond Kona: