Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
IM Hawaii – donderdag – Underpants Run, swim training en Fre
De altijd leuke Underpants Run had weer veel volk aan de start (foto: 3athlon.be)

IM Hawaii – donderdag – Underpants Run, swim training en Fre

De altijd leuke Underpants Run had weer veel volk aan de start (foto: 3athlon.be)
De altijd leuke Underpants Run had weer veel volk aan de start (foto: 3athlon.be)

Om het aftellen naar het WK Ironman van Hawaii nog wat te vergemakkelijken brengen we elke dag een overzicht van de afgelopen dag in Kona. Bij ons zit D-day minus-2 er al helemaal op en het werd een goedgevulde dag. Het begon met een zonnige en altijd mooi ludieke Underpants Run. Daarna was er heel veel volk om een laatste zwemtraining in de oceaan te doen (zelf ook gedaan en dat viel niet tegen, de golven zien er woester uit dan het echt is). We trokken naar Cervelo voor een interview met Fre en zelf rondden we de dag af met een tripje naar Hawi om er het keerpunt van het fietsonderdeel nog eens te bezoeken…

« 1 of 3 »