Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

By using our website, you agree to the use of our cookies.
Van Lierde 11de keer op rij in Hawaii – “Overtuigd dat ik goed ben”

Van Lierde 11de keer op rij in Hawaii – “Overtuigd dat ik goed ben”

114 Frederik Van Lierde Voel me er klaar voor YouTube

Van de 40 years of dreams maakt Frederik Van Lierde zaterdag er voor de elfde keer deel van uit. De wereldkampioen Ironman staat voor de elfde keer op rij aan de start. Wij vroegen hem naar het gevoel van die eerste keer en hoe een deel van de 71 Belgische triatleten zich moet voelen zo vlak voor de start. Fre heeft het ook over zijn nieuwe strategie in de voorbereiding, de aanvalsplannen tijdens het fietsen en zijn overall gevoel voor het WK Ironman. En check ook onze pronostiek wedstrijd om te weten wie Fre op 1, 2 en 3 zet…