Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Herbeleef het WK Ironman van A tot Z
Bart Aernouts pakt zilver in Hawaii (foto: Ingo Kutsche)
Hawaii

Herbeleef het WK Ironman van A tot Z

Bart Aernouts pakt zilver in Hawaii (foto: Ingo Kutsche)
Bart Aernouts pakt zilver in Hawaii (foto: Ingo Kutsche)

Een lange dag komt hier in Kona stilaan aan zijn einde. Voor onze lezers in België was het ongetwijfeld een korte nacht. Bang dat je wat gemist hebt, of wil je het allemaal nog eens herbeleven? Dat kan, door nog eens terug door onze live verslaggeving van het WK Ironman in Hawaii te scrollen. Bedankt om het zo massaal te volgen en hopelijk hebben jullie mee kunnen genieten van de historische prestatie van Bart Aernouts en de top resultaten van onze age groupers…