Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Belgian Beermile is coming
Nieuws

Belgian Beermile is coming

IMG_6104

Nog twee dagen zijn we slechts verwijderd van wat het hoogtepunt van dit seizoen mag worden. Een heel jaar lang hebben de atleten zich terug onderling met elkaar kunnen meten maar aanstaande vrijdag worden op de piste van het Sportkot te Leuven de echte prijzen opnieuw verdeeld.

Nieuwe winnaars, nieuw record?

Vorig jaar waren Lukas Bosmans (3de keer!!!) en Anneke Devalckeneer de koning en de koning te rijk. We zijn dan ook razend benieuwd wie dit jaar na de wedstrijd met de nationale driekleur op de hoogste bierstapel mag staan pronken. Ook het Belgische record moest er vorig jaar aan geloven. Daarom krijgen al de deelnemers met de tijd van 5min 18sec een nieuwe maatstaf voorgeschoteld, wie dus onder deze tijd duikt mag zich niet enkel King of the Beermile noemen maar eerder een fenomeen.

Schermafbeelding 2018-11-07 om 00.15.15 Schermafbeelding 2018-11-07 om 00.13.11

 

Masters ook aan zet!

Vanaf dit jaar wordt er ook speciale aandacht besteed aan de masters categorie. De meer ‘ervaren’ mannen en vrouwen toonden ook stevige interesse in dit groots evenement en zullen dan ook passend na de wedstrijd op een stijlvolle manier bekroond worden. 40 plussers, u bent dus met z’n alleen meer dan van harte welkom!

Volg de Beermile op de voet

Eindresultaten en tussentijden (jawel ook drinktijden) kunnen achteraf in detail bekeken worden dankzij de deskundige tijdregistratie die ter plaatse zal voorzien worden. Niets werd aan het toeval overgelaten om jullie allen, deelnemers en toeschouwers te voorzien van een groots schouwspel. Vrijdag is het opnieuw zover: Brood en Spelen 2.0 staat dan opnieuw op het programma waar wij al een heel jaar naar uitkijken. De Beermile op de voet volgen? Het kan! Ter plaatse weliswaar…

Tot vrijdag in Leuven!

 

Wil je zelf deelnemen? Het kan nog steeds! Inschrijven kan via volgende link: INSCHRIJVING BEERMILE