Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Lionel Sanders vervoegt Canyon-familie
Nieuws

Lionel Sanders vervoegt Canyon-familie

673A0258
Foto en video by Talbot Cox

Gisteren kregen we van Talbot Cox het bericht dat er iets nieuws zat aan te komen binnen de triathlonwereld. Niet veel later kregen we het nieuwtje op spectaculaire wijze te zien wie vanaf nu ook te zien zal zijn op de Canyon bolides. Nadat het Duitse bedrijf al ondersteuning bood aan hun landgenoten en tweevoudig Hawaii-winnaars Jan Frodeno en Patrick Lange steken ze voor hun volgende atleet de grote oceaan over. Niemand minder dan Lionel Sanders zal vanaf nu te zien zijn op de Canyon Speedmax CF SLX. Samen met Talbot Cox kwam Lionel uit zijn garage om via volgende film zijn samenwerking bekend te maken.

 

Release Film