Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
‘Daar stond ik dan…Tranen rolden van m’n wangen en plots begon de menigte te applaudisseren…” – Claire Michel openhartig in Gare Centrale
Gare Centrale

‘Daar stond ik dan…Tranen rolden van m’n wangen en plots begon de menigte te applaudisseren…” – Claire Michel openhartig in Gare Centrale

DSC04622

In deze eerste aflevering van ‘Gare Centrale’ laten we Claire Michel aan het woord. Een openhartig gesprek waar ze ronduit vertelt over haar grote ambities maar ook die ene grote teleurstelling. “Plots zag ik de leidsters op mij afkomen en besefte ik dat ik zou gedubbeld worden. Over en out en daar stond ik dan vol ongeloof… ” sprak Claire Michel over haar mislukte olympische spelen van Rio twee jaar terug. De ontgoocheling nam snel plaats voor een blik naar voor waarna ze heel wat spraakmakende resultaten boekte. De ultieme revanche houdt ze voor binnen twee jaar in Tokyo: “Het doel blijft om op die ene dag de beste te zijn. Als alles op zijn plooi valt, dan is er zoveel mogelijk”.

Een uitgebreid en openhartige interview:

https://youtu.be/cLsHosPuJO8