Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Clubs engageren zich voor Warmste Week
Nieuws

Clubs engageren zich voor Warmste Week

fb_header_01_0Jaarlijks zijn er ook tal van initiatieven die vanuit de de triathlonwereld vertrekken om deel te nemen aan De Warmste Week. Wij engageren ons om jullie een oplijsting te geven van de evenement zodat jullie, volledig vrijblijvend, een project kunnen steunen.

Op dit moment is de lijst nog redelijk beperkt, indien je graag een evenement van je club toegevoegd ziet of als je graag info wilt met betrekking tot een bepaald evenement, neem dan gerust contact op met tom@3athlon.be!

3athlon.be

Wijzelf organiseren geen evenement, maar engageren ons wel op deel te nemen aan de UltraWarmathon (22-23/12) ten voordele van vzw De Triangel die laagdrempelige en aangepaste sport- en bewegingsactiviteiten doelt aan te bieden aan jongeren en volwassenen met een mentale beperking.

We lopen echter niet de volle 160km, maar zijn aanwezig van Gent-Ghelamco tot Wachtebeke (35km). Wens je zelf ook deel te nemen kan dit door 1 euro/km die je wenst te lopen over te maken op BE08 6451 0308 9413 met vermelding “UltraWarmathon – 3athlon.be”. Vrije giften kunnen ook op deze rekening of via ons.

3MD

Op zaterdag 22/12 organiseert 3MD een Swimmathon waarbij minstens 60 deelnemende leden van hun club zwemmen voor With Love by Ferre, een vzw die het ziekenhuisverblijf van kinderen met kanker meer draagbaar wenst te maken door het versieren van hun zieknhuiskamer. Een eerbetoon aan Ferre, een overleden vriendje van een jeugdige 3MDer.

Iedereen is 18 en 24u welkom in het zwembad Olympos te Dendermonde om te supporteren of te genieten van de randanimatie, hapjes en drankjes. Sponsoring is mogelijk op twee manieren: je kan een atleet sponsoren per afgelegde kilometer (te coördineren met de atleet in kwestie), of door een rechtstreekse gift over te maken aan 3MD op BE57 7370 0403 4435 met vermelding van de naam van de sponsor en Swimmathon. Meer info via Gert Veldeman.

— Update 09/12/2018 —

3VL

Ook onze nationale ploeg, aangevoerd door Triatlon Vlaanderen springt mee op de boot. Zij zullen deelnemen aan de Warmathon in Leuven, ten voordele van Greenpeace. Zelfs in het WTS topcircuit worden we geconfronteerd met discutabele waterkwaliteit. Iedereen zal zich wellicht ook nog de lamentabele waterkwaliteit op de OS van Rio herinneren. Momenteel gaan de geluiden over de waterkwaliteit op het raceparcours in Tokyo in dezelfde richting als wat we in Rio hebben meegemaakt. Een delegatie van 14 jeugd atleten en coaches zal aan de start verschijnen, onder het wakende oog van niemand minder dan Marten Van Riel.

Je basisinschrijving voor de Warmathon kost 15 euro. Hiervan gaat 10 euro rechtstreeks en belastingvrij naar je zelf gekozen goed doel. De resterende 5 euro (incl 21% BTW) dekt ondermeer je verzekering als deelnemer op het parcours, water bij het finishen en geeft recht op een officieel startnummer. Wie dat wil kan een vrij bedrag toevoegen dat rechtsreeks naar je persoonlijk goed doel gaat.

 

Als je nog weet hebt van evenementen van, voor of door triatleten, aarzel niet om met ons contact op te nemen via tom@3athlon.be, het is met een warm hart dat wij deze lijst graag zo uitgebreid mogelijk zien.