Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
“Als ik kijk naar de Ronde van Frankrijk is dat toch met een jaloers gevoel” – Marten Van Riel oprecht in Gare Centrale
Gare Centrale

“Als ik kijk naar de Ronde van Frankrijk is dat toch met een jaloers gevoel” – Marten Van Riel oprecht in Gare Centrale

DSC04734

Met onze vierde atleet van de Belgian Hammers zijn we beland bij de laatste episode van ‘Gare Centrale’. Met Marten Van Riel blikken we terug op zijn dubbele bronzen medaillewinst. ” Brons of Zilver maak op zich niet veel uit, het is alleen dat goud, de titel dat veel meer betekent, ” aldus Marten aan onze reporter . Onze jonge Belg praat verder ronduit over zijn ambities en die grote honger naar meer maar heeft het verder ook over die andere droom: “Wielrenner worden is altijd de grote droom geweest. Als ik die renners bezig zie in de Tour de France of op het Wereldkampioenschap dan komt er nog een beetje jaloezie opdagen.”  Marten Van Riel neemt in dit gesprek geen blad voor mond en kijkt terug op zijn carrière met grote relativeringszin.

Het oprecht en volledig interview: