Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Tijd voor iets nieuws
Extra

Tijd voor iets nieuws

Een nieuw jaar, een nieuwe website… Ons eerste goede voornemen is een feit. Het werd namelijk tijd om 3athlon.be in een nieuw en modern kleedje te stoppen. In 2018 hadden we bijna een half miljoen bezoekers en die willen we graag bedanken. Meer dan de helft van jullie surft naar 3athlon.be via de smartphone en dus hebben we gezorgd voor een heldere, overzichtelijke layout. En ook in 2019 blijven we jullie voornaamste bron voor nieuws en informatie over triatlon en alle aanverwante sporttakken…

Bijna half miljoen bezoekers

Exact 487.851 lezers bezochten in 2018 onze website. Dat is een groei van 8% tegenover 2017 en dat in een jaar waarin Facebook meermaals zijn algoritmes aanpaste waardoor onze posts steeds moeilijker in een tijdslijn naar voor komen (blijf ons dan ook volgen op Facebook maar ook op Instagram om alle nieuws als eerste te lezen). België blijft de hofleverancier met 80% van de bezoekers. Nederland staat op 2 met 8% en dan volgen de VS, Spanje, Frankrijk en Duitsland. Al vermoeden we dat het dan vaak gaat om Belgische triatleten die in het buitenland aan de slag waren 🙂

Iets meer dan de helft (55%) bezoekt ons via smartphone, tegen 11% op tablet en 34% op desktop. Chrome en Safari zijn daarbij de populairste browsers. En bij de smartphone bezoekers zien we vooral fans van Apple. De Iphones halen het met 54% tegenover 45% Android…

Age group verhalen welkom

Dit jaar mag u van ons weer een zo goed als volledige coverage verwachten van zowel het nationale als internationale triatlongebeuren. We hebben niet alleen aandacht voor de toppers, ook de age group ervaringen en verhalen brengen we met veel plezier. Als je zelf een verhaal hebt dat je graag wil delen met onze lezers, stuur het dan maar naar onze redactie.

Nieuw: Strava en Zwift Rides

De nieuwe website biedt ook een aantal nieuwigheden. Zo vind je er een wekelijks overzicht van de 3athlon.be Strava club. In de eerste week van januari waren onze 512 leden al goed voor 52.000 trainingskilometers.

Nieuw zijn ook de de 3athlon.be Zwift Rides die we in samenwerking met een aantal toppers organiseren. Virtueel samen trainen, elk op zijn eigen niveau, onder begeleiding van onder andere Seppe Odeyn, Wouter Monchy en Kenneth Vandendriessche. Houd onze site in de gaten voor de volgende Zwift Rides.

Nog meer live!

En dit seizoen gaan we nog meer live gaan. Onze meest recente live coverage van de Hel van Kasterlee leverde zo’n 7.000 views op en in Hawaii waren dat er nog eens zoveel…

Like ons op Facebook

In onze transition area kan je terecht voor leuke anekdotes, grappige fotos en filmpjes, onze Foto Van De Week en veel meer. En onze Specials zoals De Rit en Gare Centrale worden in 2019 nog verder uitgebreid. Zet 3athlon.be dus in je favorieten en like onze facebookpagina om dagelijks op de hoogte te blijven.