Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Vrijdag triatlondag op Velofollies: Aernouts, Van Lierde en EFC-ITC
Extra

Vrijdag triatlondag op Velofollies: Aernouts, Van Lierde en EFC-ITC

Vanaf vrijdag begint in Kortrijk Velofollies, de jaarlijkse hoogmis voor de liefhebbers van alles wat met fietsen te maken heeft. Ook de triatleten komen er volop aan hun trekken, maar wij zouden vooral de vrijdag aanraden. Bart Aernouts stelt er dan zijn nieuwe project en programma van 2019 voor. Frederik Van Lierde doet een meet en greet en onze hoofdredacteur leidt de ploegvoorstelling van EFC-ITC Izegem in goeie banen.

Bart Aernouts over seizoen 2019

https://www.youtube.com/watch?v=zALYW7CoAbc

Het hoogtepunt van vrijdag aanstaande is wellicht de persvoorstelling van Bart Aernouts op de stand van Bioracer (stand nr 130) om 16u. Bart onthult er zijn nieuwe trisuit voor 2019 inclusief alle sponsoren. En je komt ook te weten op welke fiets de vice-wereldkampioen Ironman aan de slag gaat. Bart zal het ook over zijn seizoensplanning hebben. En Bart kennende, zal hij ook wel wat tijd vrijmaken om met collega-triatleten te babbelen.

Meet en greet met Frederik Van Lierde

Om 16u30 is er een meet & greet met de 2013 wereldkampioen Ironman Frederik Van Lierde. Dat gebeurt op de Biosil stand op de Rambla. We zijn zeer benieuwd hoe het seizoen van Fre eruit zal zien. Want in 2019 moet hij zich voor het eerst weer kwalificeren voor de Ironman van Hawaii.

Ploegvoorstelling EFC-ITC

Het is ondertussen een jaarlijkse gewoonte geworden dat de Izegemse triatlonclub EFC-ITC zijn ploegvoorstelling houdt op Velofollies. Vrijdag ben je van harte welkom aan het grote podium om 19 u. Je komt er alles te weten over het nieuwe seizoen van de Izegemse triatleten, waarvan er ook een paar in actie komen op Velofollies.

Stands voor triatleten

Op de stands van onze 3athlon.be partners kan je sowieso terecht voor alle triatlon gerelateerde zaken. En je treft er mogelijk wat redactieleden van 3athlon.be aan. Op stand 103 vind je Decca waar je de nieuwste designs van de 2019 trisuits kan bekijken. Bij Innerme kan je Dirk Baelus en onze Gert-Jan D’haene een goeiedag gaan zeggen op stand 402. Iets verderop bij 407B vind je Passion For Cycling met de laatste Castelli collectie. En op stand 609 vind je de nieuwe Ridley fietsen.

Wij brengen de volgende weken een aantal impressies van Velofollies.