Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Bart Aernouts op Ceepo in 2019 “Elk procentje winst helpt in Hawaii”
Bart Aernouts door 3athlon.be voorgesteld op Velofollies (foto: 3athlon.be/Tom Verelst)
Nieuws

Bart Aernouts op Ceepo in 2019 “Elk procentje winst helpt in Hawaii”

Op Velofollies heeft Bart Aernouts zijn 2019 seizoen voorgesteld, inclusief nieuwe uitrusting en zijn gloednieuwe Ceepo fiets. “Toen we met Sportoase, Veldeman en Wcup rond waren, zijn we op zoek gegaan naar topmateriaal. Elk procentje winst helpt in Hawaii.”

Het is dus Ceepo geworden en dat is best een verrassing, want het nog jonge merk is nog niet zo bekend in ons land. “Wellicht ben ik de eerste Belg op Ceepo op de lange afstand inderdaad,” bevestigt Bart. “Ik ga op de Shadow fietsen in wedstrijden en ik wil best ook wel eens de Shadow R proberen, die tijdritfiets met de niet alledaagse voorvork. In 2019 kan ik mij rustig focussen op Hawaii,” aldus Bart.

Het nieuwe Bioracer pak van Bart Aernouts (foto: 3athlon.be/Tom Verelst)

De voorstelling werd door heel wat toeschouwers gevolgd op de stand van Bioracer, die kledij partner wordt. Daar werd ook het nieuwe pak voor 2019 onthuld, een aerodynamische trisuit met lange mouwen, al is het nog de vraag of dat de definitieve uitrusting wordt. “We gaan zeker verder blijven testen en ontwikkelen, zeker tegen Hawaii.”

Bart Aernouts in zijn nieuwe trisuit in actie op Velofollies (foto: 3athlon.be/Tom Verelst)

De komende dagen krijg je hier het volledige video interview met Bart Aernouts te zien. En op Velofollies stootten we ook op Frederik Van Lierde en Kenneth Vandendriessche die hier binnenkort het ook hebben over hun programma 2019.

De nieuwe Ceepo van Bart Aernouts (foto: 3athlon.be/Tom Verelst)